Seat servíruje před zimou originální servis

Seat zve své zákazníky k návštěvě autorizovaného servisu, který jim výhodně zajistí kompletní přípravu vozidla na provoz v zimních podmínkách.

21.11.2015 | tisková zpráva

Seat servíruje před zimou originální servis

Zimní servisní nabídka s mottem „Servírujeme originální Seat servis“ přináší od začátku října do konce roku zvýhodněnou zimní servisní prohlídku. V případě potřeby lze využít slevové poukazy z Fitness plánu na nákup originálních dílů, economy dílů, originálního příslušenství a zimních pneumatik. Díky programu Seat STK Service budou mít o starost méně majitelé starších vozů španělské značky, jimž se v závěru letošního roku blíží termín povinné technické kontroly. Sečteno a podtrženo, mají řidiči vozů Seat všechny potřebné služby pohodlně k dispozici pod jednou střechou. Profesionální péče v autorizovaných servisech této značky za velmi konkurenceschopné ceny je přitom zárukou bezproblémového provozu po celou zimu.

Profesionální služby autorizovaných servisů Seat zahrnují mimo jiné přezutí vozu na zimní pneumatiky. Kromě kompletní výměny kol včetně vyvážení si mohou zákazníci objednat také vyčištění a uskladnění kol s letními pneumatikami. S přezutím na zimní pneumatiky by řidiči neměli čekat až na první sníh, protože speciální měkčí směs zimních pneumatik nabízí oproti letním pneumatikám výrazné výhody již při teplotách nižších než 7 °C. Signálem pro výměnu starých zimních pneumatik za nové je dosažení minimální hloubky dezénu 4 mm. V tomto případě se autorizované servisy postarají o ekologickou likvidaci opotřebovaných pneumatik, přičemž zákazníci si mohou vybírat z širokého sortimentu zimních pneumatik v rámci programu Tyre Business za velmi konkurenceschopné ceny.

Součástí letošní zimní servisní kampaně Seat je také zimní servisní prohlídka za výhodných 199 Kč včetně DPH. V případě, že si nechá zákazník zjištěné nedostatky odstranit v příslušném servisu, nebudou mu náklady na zimní servisní prohlídku účtovány. Důkladně školení technici zkontrolují v rámci zimní servisní prohlídky všechny důležité součásti vozidla od klimatizace až po akumulátor, prověří funkčnost všech bezpečnostních systémů, včetně osvětlení a stěračů, a v případě potřeby navrhnou a zajistí výměnu nebo doplnění potřebných provozních kapalin a dílů.

Dalším důležitým předpokladem bezpečné jízdy je kromě bezvadného technického stavu vozidla a zimních pneumatik také ničím nerušený výhled z vozu ve všech situacích. Patřičná pozornost by tedy měla být věnována stavu stěračů. Autorizované servisy Seat nabízejí nyní sady stíracích lišt Aero s bonusem v podobě jednoho litru originálního zimního koncentrátu kapaliny do ostřikovačů zdarma.

Výhodně lze realizovat i větší opravy nebo rozšíření výbavy vozidla o praktické příslušenství pro zimní provoz, ať se jedná o nosiče lyží a snowboardů, sněhové řetězy nebo pryžové ochranné rohože do interiéru. Fitness plán totiž zahrnuje slevové poukazy na pořízení originálních dílů, economy dílů, originálního příslušenství a především servisních úkonů se zvýhodněním až 20 %.

Participující servisní partneři Seat nabízejí zimní servisní akci od 1. 10. do 31. 12. 2015. V případě jednorázové objednávky servisních služeb v hodnotě minimálně 1500 Kč včetně DPH obdrží zákazníci dárek v podobě sáčkového černého čaje v atraktivním balení.

Seat servíruje před zimou originální servis - 1 - Alcar 2013 Alcar 2013 AEZ GenuaDEZENT TD dark SEAT Leon_back_WEB18