CB Auto dále expanduje v jižních Čechách

Společnost CB Auto je na jihu Čech již jednoznačným leaderem v prodeji a servisu osobních automobilů. Je to patrné i na expanzi z minulého roku.

29.4.2015 | tisková zpráva

CB Auto dále expanduje v jižních Čechách

Celý rok 2014 byl pro CB Auto a.s., největšího dealera osobních a užitkových vozů v jižních Čechách, velmi úspěšný. Za toto období prodala společnost CB Auto a.s. celkem 2320 vozů, což představuje meziroční nárůst o 12 %, v oblasti servisní činnosti byl zaznamenám růst počtu zakázek +10 % a v oblasti prodeje náhradních dílů růst tržeb činil + 16 %, vše v porovnání roků 2014 a 2013.

V roce 2014 společnost CB Auto a.s., která nyní aktivně působí ve městech České Budějovice, Tábor a Český Krumlov, otevřela 4.4. nový showroom KIA v Českých Budějovicích a 11.11. nový showroom Škoda v Táboře. CB Auto a.s. je v současné době oficiálním autorizovaným dealerem šesti značek a to vozů Volkswagen, Seat, Škoda, VW Užitkové vozy, Mazda a Kia. Zároveň v oblasti prodeje ojetých vozů je aktivním provozovatelem systémů Das Welt Auto a Škoda Plus.

Dlouhodobým cílem společnosti CB Auto a.s. je stabilizovat činnosti prodeje, servisu a prodeje náhradních dílů a příslušenství všech šesti značek a vybudovat ve dvou největších jihočeských městech České Budějovice a Tábor velmi silné obchodní zastoupení. Samozřejmě prioritně s přihlédnutím ke kvalitě služeb a maximální spokojenosti zákazníků.

CB Auto dále expanduje v jižních Čechách - 1 - CB Auto 2014 CB Auto 20142
CB Auto je jasnou jihočeskou jedničkou v prodeji a servisu osobních automobilů.