Audi má v Praze nové dealerství, je jedním z největších ve střední Evropě

10.12.2015 | tisková zpráva

Auto Jarov Kunratice je novým prodejním a servisním místem pro české zákazníky značky Audi, které se může pochlubit mnoha superlativy a inovacemi.

Dealerská síť Audi v České republice se dočkala po sedmi letech významného rozšíření. Největší autosalon s největším počtem prezentovaných vozidel značky Audi naleznou naši zákazníci od dnešního dne u obchodního partnera Auto Jarov v Kunraticích. Nový showroom zaujme nejen svou velikostí, ale i exkluzivitou, protože jako první v České republice přichází s prodejním konceptem Audi Sport, v němž se odráží úzký vztah značky Audi k motoristickému sportu.

Nové dealerství Auto Jarov Kunratice je prvním autosalonem ingolstadtské značky v České republice s prezentací vozidel na dvou vnitřních podlažích a kryté střešní ploše. Celkem je vystaveno 24 unikátních vozů Audi. V suterénu objektu je umístěno parkoviště, z něhož je terminál Audi propojen tunelem se sousedním autosalonem značky Volkswagen.

Architektonicky progresivní stavba vyjadřuje hodnoty značky a na zákazníky v ní čeká příjemné prostředí k výběru nového vozu nebo využití poprodejních služeb od servisu a údržby až po prodej příslušenství. Celý komplex je jedním z největších dealerství značek Audi a Volkswagen ve střední a východní Evropě.

Zákazníkům značky Audi s vášní pro motoristický sport a vysokovýkonné sportovní vozy je v rámci kunratického terminálu Audi vyhrazen exkluzivní Audi Sport Center, který je první realizací inovativního prodejního konceptu Audi Sport v České republice. V této sekci jsou prezentovány vrcholné modely RS a R8, s nimiž se mohou zájemci důkladně seznámit i během předváděcích jízd. K dispozici jsou odborně školení prodejci a samozřejmostí je také exkluzivní servis vysokovýkonných vozů, včetně supersportu R8.

Audi má v Praze nové dealerství, je jedním z největších ve střední Evropě - 1 - Audi Jarov Audi Jarov (1)Audi má v Praze nové dealerství, je jedním z největších ve střední Evropě - 2 - Audi Jarov Audi Jarov (2)
Audi má v Praze jeden z největších terminálů ve střední Evropě

Další zajímavé články: