U:fon nabízí internet do aut, zasíťujte si třeba taxík

Operátor U:fon nabízí autodopravcům a provozovatelům taxislužeb účinný nástroj k zajištění spolehlivého internetového připojení v automobilech - WiFi router NP-10 s vlastní 3G konektivitou.

25.9.2013 | tisková zpráva | Přidat příspěvek

U:fon nabízí internet do aut, zasíťujte si třeba taxík

Díky novince je možné jednoduše zákazníkům umožnit za jízdy připojení k internetu přes WiFi. Router nabízí řadu zajímavých funkcí včetně možnosti ovládání přes SMS. Cenově dostupný 3G internet (bez dotace NP-10 stojí 2 990 Kč, se závazkem je možné jej získat za 1 690 Kč) pro firmy se opírá především o unikání WiFi router NP-10 s vlastní konektivitou od korejského výrobce Nexpring. Terminál umožňuje například vzdálenou správu včetně možnosti ovládání přes SMS, auto-diagnostiku, automatickou zálohu WAN konektivity přes síť 3G, ukládání monitorovaných dat na SD kartu nebo připojení GPS modulu.

Kromě dopravy je tento router vhodný k využití například v oblasti bezpečnosti, pro připojení bezpečnostních kamer. A to i na místech, kde není k dispozici pevná konektivita. Široká škála rozhraní routeru a možnost posílat i ukládat monitorovaná data umožňují další využití NP-10 také v oblasti M2M (Machine-to-machine) a v telemetrických aplikacích.

U:fon nabízí internet do aut, zasíťujte si třeba taxík - 1 - Ufon router
Mobilní router U:fonu