Autobond má nový showroom v Ostravě

Jeden z největších dealerů s celorepublikovým zásahem otevřel svůj nový stánek v severomoravské metropoli.

11.10.2013 | tisková zpráva

Autobond má nový showroom v Ostravě

V pátek 4. října přestřižením symbolické pásky slavnostně otevřen nově dostavený a rekonstruovaný areál Autobond Group a.s. v Ostravě-Hrabové. Na celkové ploše bezmála 14 500 metrů čtverečních vyrostla také kompletní nová servisní hala (1 400 m2). Její součástí jsou kromě provozních opravárenských prostor, vybavených nejmodernější servisní technikou, i kanceláře příjmu a sklady náhradních dílů jednotlivých značek. V dalších dvou objektech, v nichž původně byl samostatně umístěn prodej vozů Kia a Toyota, došlo rekonstrukcí původních prostor servisu k rozšíření stávajících ploch autosalonů obou značek a vzniku dalších nových výstavních ploch. Nově se zde budou prodávat také automobily Ford, Suzuki a Subaru.

Součástí celkového pojetí projektu „Nová Hrabová“ byla i úprava nezpevněných ploch asfaltem a zaplocení celého areálu. Celkové náklady na všechny dostavby a rekonstrukce se pak vyšplhaly k částce vyšší než 45 miliónů korun, na kterých se jako finanční partner podílela převážnou měrou Raiffeisenbank a.s. Dokončením a uvedením celého areálu do provozu se provozovna Hrabová stala jedním z největších v ostravské aglomeraci.

Pro společnost Autobond Group a.s.je pak největší pokud jde o plochu i počet obchodovaných značek. Vlastníci vkládají do této provozovny velké naděje a věří, že se vbrzku stane i největší co do tvorby výkonů a samozřejmě i kýženého zisku. U příležitosti slavnostního otevření řekl předseda představenstva a výkonný ředitel společnosti mgr. Petr Šrámek: „Byli bychom velmi rádi, kdyby si do našeho nově otevíraného areálu nalezlo cestu co nejvíce zákazníků a přesvědčili se nejen o šíři námi poskytovaných služeb, ale zejména o její kvalitě a cenové přiměřenosti“.

Autobond má nový showroom v Ostravě - 1 - Autobond
Otevření nového showroomu Autobondu