Porsche zve české zákazníky na Roadshow Hungaroringu

Dovozce vozů Porsche v ČR zve na celosvětovou Porsche World Roadshow, která se uskuteční 13. května na závodním okruhu Hungaroring v Maďarsku.

13.3.2012 | tisková zpráva | Přidat příspěvek

Porsche zve české zákazníky na Roadshow Hungaroringu

Čeští zákazníci budou mít unikátní šanci, vyzkoušet si všechny aktuální modely Porsche. Pro zájemce o Porsche World Roadshow 2012 jsou připraveny skutečné motoristické zážitky se všemi pěti modelovými řadami Porsche - od legendárního vozu 911 přes modely Panamera a Cayenne až po vozy Boxster/Cayman.

Pod taktovkou instruktorů z Porsche Sport Driving School si účastníci kuzu jízdy na maďarském okruhu zdokonalí dovednosti pro bezpečné ovládání sportovních vozů při jízdě na limitu. Zájemci o Porsche World Roadshow 2012 se mohou registrovat na webu Porsche.cz.