Jaguar a Land Rover se vrátily do showroomu na Hloubětíně

Díky společnosti A. Charouz Motors s.r.o. se obě anglické značky vrátily do pražského Hloubětína. V Kolbenově ulici je tak znovu největším showroom těchto značek ve střední Evropě.

3.11.2012 | tisková zpráva | 2 příspěvky

Jaguar a Land Rover se vrátily do showroomu na Hloubětíně

A. Charouz Motors s.r.o. se otevřením této pobočky stává největším prodejcem vozů Jaguar a Land Rover ve střední Evropě. Nová provozovna, ve které bude zároveň hlavní zázemí společnosti, byla otevřena v souladu se strategií výrobce Jaguar a Land Rover tak, aby byla zajištěna dostatečná kapacita a rozvojový potenciál pro nové modely a služby, které budou uváděny na trh v průběhu příštích let. Jednou z novinek je prodejní oddělení VIP & Diplomatic, které bude poskytovat exkluzivní služby této cílové skupině v České republice.

V showroomu o rozloze 1 200 m2 je pro klienty připravena kompletní nabídka vozů značek Jaguar a Land Rover. Své místo zde najdou také očekávané novinky jako nový Range Rover, Jaguar XF Sportbrake či sportovní Jaguar F-Type. Pro zákazníky je dále připraveno 14 servisních stání a v areálu je k dispozici také testovací off-roadová dráha, na níž lze vyzkoušet unikátní terénní vlastnosti vozů Land Rover.

Více informací naleznete na stránkách Jaguar Land Rover Praha.

Takto dnes vypadá znovuotevřené dealerství JLR na Hloubětíně

Diskuze 2 příspěvky