Hybridní kola Alcar mají úspěch

Alcar Bohemia v letošní podzimní sezóně zaznamenal velký nárůst poptávky po hybridních ocelových kolech, která nabízí pro vozidla značek Audi, Seat, Škoda a VW.

12.11.2014 | tisková zpráva

Hybridní kola Alcar mají úspěch

Od července do října letošního roku vzrostly prodeje hybridních kol na českém trhu o více než polovinu oproti stejnému období loňského roku na téměř 6 000 kusů. Hybridní ocelové kolo tak v letošním roce volí pro zimní obutí stále více motoristů. Alcar navíc rozšířil svůj sortiment o kolo pro novou Škodu Fabia. Kromě Škody Fabia III. generace je nový artikl hybridního kola v rozměru 6x15 palců schválený také pro vozy Škoda Rapid, VW Polo, Seat Ibiza a Seat Toledo.

Hybridní ocelová kola spojují přednost robustního ocelového kola v podobě nízké ceny s designovými prvky litého kola, jako jsou například stříbrné lakování a středové plastové krytky náboje. Centrální logo na krytce lze dle přání klienta individualizovat již od 25 sad. Rozměry hybridních kol jsou identické s originálními ocelovými koly a jsou certifikována dle ECE/EHK-homologací bez potřeby zápisu do technického průkazu vozidla. Hybridní kolo je samozřejmě schválené pro použití se sněhovými řetězy a k jeho montáži se používají originální kolové šrouby.

Hybridní kola Alcar mají úspěch - 1 - Hybridní kolo
Hybridní ocelové kolo Alcar vypadá jako dražší lité alternativy