Nálož moderních technologií a nejlepších parametrů si populární značka Mio přichystala pro novinku s názvem MiVue 846 WiFi.

11.12.2020 | tisková zpráva

Foto: Mio

Kromě 60 snímků za sekundu, skvělého nočního vidění, prémiového senzoru Sony Starvis, je to také 48hodinový pasivní parkovací režim, skvělá světlost objektivu F1.8, a jako první uvádí i upozorňování na úsekové měření rychlosti po celou jeho dobu, nikoliv jen na začátku

Křišťálově čisté video i při vysokých rychlostech

Autokamera Mio MiVue 846 WIFI poskytuje záznam ve vysokém rozlišení 1080p při 60 snímcích/s se širokým zobrazovacím úhlem 150°. Ve srovnání s 30 snímky/s umožňuje tato dvojitá hustota dat mimořádně detailní a plynulý obraz i při vysoké rychlosti.

Mio Night Vision technologie na stupni Night vision PRO!

Špičková technologie Mio Night Vision PRO zajištuje díky objektivu s vysokou světelností a sestavě skleněných čoček, dosažení plynulých a jasných záznamu, i za zhoršených světelných podmínek. Kamera do auta MiVue 846 je vybavena špičkovým senzorem STARVIS od společnosti Sony.

Objektiv s vysokou světelností propouští více světla pro dosažení vynikajícího kontrastu a bohatých barev, i za zhoršených světelných podmínek.

Režim parkování s pasivním napájením

Při 48hodinovém pohotovostním režimu s bateriovým napájením bude automaticky spuštěn záznam, když budou detekovány vibrace. Díky vnitřní baterii dokáže natáčet poměrně dlouho a opakovaně. Je-li připojen rovněž cenově velmi dostupný MiVue SmartBox (nyní ve verzi III), dokáže detekovat nejen vibrace a nárazy, ale také pouhý pohyb okolo vozu, a to v několika zónách! A to po dobu až 24 hodin a zvládne natočit mnohočet záznamů.

GPS upozornění na radary - patentovaná funkce Mio Smart Alert

Díky upozornění v dostatečné vzdálenosti a v závislosti na rychlosti vozu a funkci Smart Alert budete vždy vědět, jak rychle můžete jet. Tedy čím rychleji jedete, tím dříve vás Mio kamera upozorní. S touto funkcí přišlo Mio jako první a je patentována.

Bezplatné aktualizace databází radarů po celou dobu životnosti zařízení.

Mio jako první uvedlo skutečné upozorňování na úsekové měření rychlosti

Radarová upozornění pravidelně Mio vylepšuje, a tak kromě přesnějšího upozorňování na standardní radary a aktualizacích zdarma nyní uvedlo pro řadu 8xx (821, 826, 846) i novou funkci reálného upozorňování na úsekové měření rychlosti.

V praxi to funguje tak, že je řidič upozorněn nejen pouze na začátku úsekového měření (standardní upozornění na radar), ale v průběhu celého úsekového měření, dozví se svoji průměrnou rychlost a kolik metrů a času zbývá do konce úsekového měření. Může tedy včas zareagovat v průběhu celé doby, a ne jen pouze při ukončování měřeného úseku, jak se to dnes často děje.

Dokovací stanice QuickClick a nastavitelný úhel kamery

Kompaktní a širokoúhlou autokameru lze nenápadně umístit za zpětné zrcátko i u větších a vyšších vozidel. Díky aktivnímu držáku si můžete vzít autokameru s sebou při každém opuštění vozu.

Nová autokamera Mio MiVue 846 WIFI 60fps nabízí zdaleka nejlepší záběry nejen v noci - 3 - 1 Mio MiVue 846 WiFi autokamera autoforum (4)

GPS polohování - automatická kalibrace času/polohy

Díky integrovanému GPS polohování zaznamenává MiVue 846 rychlost jízdy, přesnou polohu a čas. Rovněž zajišťuje automatickou kalibraci času a polohy, a to i po delší době mimo provoz.

Integrovaný G-senzor uloží potřebné záznamy

V případě nehody nebo náhlé změny pohybu integrovaný G senzor okamžitě zaznamená pohyby vozidla a zajistí, že nahraná data nebude možné přepsat.

Integrovaná WiFi pro sledování a zálohování záznamu v reálném čase

Okamžitě zálohujte svá videa do smartphonu nebo je sdílejte prostřednictvím aplikace MiVue Pro. Můžete také aktualizovat firmware MiVue 846 WiFi díky funkci WIFI OTA (Over-the-air), což zajistí, že vaše zařízení bude vždy aktuální.

Nová autokamera Mio MiVue 846 WIFI 60fps nabízí zdaleka nejlepší záběry nejen v noci - 4 - 1 Mio MiVue 846 WiFi autokamera autoforum (3)

Zobrazení obrazu zadní kamery na displeji přední kamery

Má-li řidič zapojenou i zadní autokameru (A30 nebo A50), může ji využít dočasně jako „vyparkovávací“, tedy zobrazit si obraz zadní kamery na displeji přední kamery. Je to vhodné především tam, kde není při couvání z parkoviště dobře vidět. Reálný úhel 140° u A30 nebo dokonce 150° u zadní kamery A50 umožní skvělý výhled.

Mio MiVue Manager

PC software pro přehrávání a analýzu videa (synchronně pro přední a zadní kameru), informací z G-Senzoru (rychlost, směr a intenzita nárazu), sdílení na sociálních sítích, zaznamenání jízdní trasy na Google Maps.

Technické specifikace:

• Vysoce kvalitní optický snímač STARVIS od společnosti Sony.
• Záznam ve Full HD rozlišení 1920 x 1080p rychlostí 60 snímků za vteřinu.
• Široký úhel záběru 150° zachytí každý detail kritických okamžiků.
• Night Vision technologie.
• Objektiv F1.8 poskytuje jasnější a čistší video i za zhoršených světelných podmínek.
• Pasivní parkovací režim bez nutnosti trvalého napájení (až po dobu 48 hodin).
• GPS trasování - automaticky zaznamenává informace o jízdě (rychlost, směr, nadmořskou výšku a souřadnice).
• Aktivní dokovací stanice QuickClick a nastavitelný úhel záběru kamery.
• 2,7“ přehledná obrazovka.
• 3-osý G- senzor pro automatickou detekci a analýzu nehody.
• Upozornění na rychlostní radary s bezplatnou a pravidelnou aktualizací a na úsekové měření po celou jeho dobu.
• Automatické nahrávání, automatická smyčka.
• Integrovaná WIFI umožnuje prohlížet záběry v telefonu, přenos pořízených nahrávek nebo jejich sdílení.
• Aktualizace firmwaru pomocí WIFI OTA (Over-the-air).
• Moderní technologie H.264, která umožňuje vysoce kvalitní nahrávky při malé velikosti souboru (mp4).
• Mio MiVue Manager - PC software pro přehrávání a analýzu videa a informací z G-senzoru (rychlost, směr a intenzita nárazu), sdílení na sociálních sítích.
• Česká a slovenská lokalizace (řada dalších jazyků).
• Možnost připojení zadních autokamer MiVue A30 i novinky MiVue A50.

Více na www.MIOkamery.CZ nebo v každém dobrém eshopu.